Olympisch zwemster Kimberly Buys

“Als sporter kan ik me geen vervuilde supplementen veroorloven. Daarom kies ik voor Sanas”.

“Ik ben al zo’n 12 jaar bezig met topsport: met zwemmen nam ik deel aan meerdere EK’s, WK’s en 2 Olympische Spelen (halve finale Rio 100 vlinderslag).  Samen met mijn hele begeleidingsteam ben ik continu aan het puzzelen en zoeken naar hoe we progressie kunnen blijven maken. Jaren aan een stuk hetzelfde doen is in onze ogen stilstaan…

Nieuw voedingsschema

Zo hebben we ondermeer afgelopen seizoen besloten om mijn trainings- en voedingsschema serieus om te gooien. Hierbij kwam Sanas voor de eerste keer naar voren. Ik ben overgeschakeld op een voedingsschema met een hoge eiwitinname en een laag aantal koolhydraten.

 

Begeleiders adviseerden SANAS

Mijn diëtiste raadde mij toen aan om de Protein Pancakes van Sanas eens te proberen. Deze pancakes vielen bij mij absoluut direct in de smaak en zorgden voor een leuke variatie in het dieet. Daarnaast werd Sanas ook nog eens aangeprezen door Tom Goegebuer en zijn vriendin Bieke Vandenabeele. Met Tom en Bieke werken wij al sinds vele jaren samen voor de opbouw van mijn krachtsschema’s. Dat zowel mijn diëtiste als mijn krachtbegeleiders Sanas aanprezen heeft mij overtuigd om contact te zoeken met Sanas.

 

De mensen van SANAS weten waar ze mee bezig zijn

Door mijn wetenschappelijk achtergrond, ik ben student biochemie, had ik al tijdens het eerste gesprek met de mensen van Sanas snel in de gaten dat zij weten waar ze mee bezig zijn. Ze leveren gewoon betrouwbare producten en kiezen altijd voor kwaliteit. Als sporter kan ik het mij natuurlijk niet veroorloven om vervuilde voedingssupplementen te nemen…

 

The devil is in the details

Ik ben dan ook blij dat Sanas mij ondersteunt in mijn verdere zoektocht naar die kleine details die het verschil kunnen maken aan de top. Want daar draait het om in topsport… Details of een honderdste van een seconde! En die details kunnen overal in zitten: in de trainingen, in het herstel na de trainingen, in de voeding, in de slaap, in de supplementen, in het mentale aspect,…

Sanas is dus voor mij een zeer welkome ondersteuning! En de Power Crunch eiwitrepen… Die behoren ondertussen ook al tot mijn favorieten ;-)!”